- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Aktív témák
-
Tifusz
tag
-
Tifusz
tag
Ne keseredj el, sajnos annyira hamar jönnek ki a különféle funkciók, hogy nincsenek rendesen letesztelve s gyakran BIOS frissítéssel sem orvosolhatóak a hibák- ezt jól példázza, hogy az alaplapokhoz 1 év alatt kb. 10 új BIOS-t adnak ki nem ok nélkül...
Egyébként lehet az oprendszer hibája is... -
Tifusz
tag
válasz
Jim Tonic #24 üzenetére
Nekem néha az az érzésem,hogy tápügynökök árasztották el a PH!-t...
Egyszerűen agyrém, amiket irogatnak egyesek - sajnos egyre többen vannak és egyre többször írnak...
Mivel én még nem foglalkoztam ezzel a ''szolgáltatással'', ezért csak az általam eddig bevált módszert tudom javasolni: minimális konfigot érdemes indítani( 1 db RAM modul, 1 vincsi, CD+DVD lehúz, nélkülözhető alaplapi funkciók (pl. hangkártya, LAN)szépen kikapcs, hogy minél kevesebb zavaró tényező legyen) aztán teszt.
Ha megy, akkor szépen egyesével visszatenni/kapcsolni a kártyákat/funkciókat s kiderül, melyika leggyengébb láncszem...
Szerintem nem a RAM modulban lesz a hiba, mert azon nem tud a rendszer spórolni, a procin lehet ''fogni'' energiát, de szerintem nem maitta döglik meg a dolog...
Jó lenne, ha lennének ''csereeszközeid'', mint vinyó stb...
Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest