Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem nekem szól a kérdés, de azért van pár ötletem:
1) Méretet átadni stack/statikus tömböknél redundáns információ (sizeof() megmondja).
2) Egyébként is, ezt a "belső" információt kívülről átadni csak még egy hibaforrás.
3) A \0 karaktertömböknél elmegy (bár nem 100%-os biztonság), pointertömböknél már körülményesebb (mi van, ha nincs tele a tömb? Mivel töltöd fel?), egyéb tömböknél meg teljesen megvalósíthatatlan önmagában.Az igazi megoldás tényleg a tömbosztályok használata, de osztályok (szintaktikailag) csak a C++-ban vannak. Szemantikailag viszont megoldható C-ben is egy kis gondolkodással: struktúrával és az azt manipuláló függvényekkel - bár szerintem nem találom fel a spanyolviaszt, biztosan más már írt ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest