- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ja fura, meglepően hasonló problémával postolta valaki mint te^^ mind1.
lényeg a (char*) &m helyett (char*) m, de már írtam ezt is, és a sizeof helyett pedig(a te példádat használva) offset*4
Persze csak, ha jól értem mit szeretnél, meg mit csinált az eredeti.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Majdnem, majdnem. De mostmár ketten írtük le, és egy link, hogy a &m mit is jelent. Nem azt amit szeretnél, de már nagyon közel jársz.
Megjegyzem, a kód amit használsz, azért lett postolva egy fórumra, mert nem úgy működik, ahogy az alkotója elképzelte, elég merész ötlet volt ezt elkezdeni átalakítgatni, de te tudod^^
Remélem bízol bennünk és elhiszed, hogy a hiba nem a c++-ban van, és semmi érdekes nincs abban, hogy a 2. kód nem működik.
Üdv.: steveetm -
Lortech
addikt
Azza a sorral van pedig gond, amit a kolléga említett. Miért int*? EZ itt nagyon nem frankó: (char *) &m, sizeof (m) - csinálsz egy char * pointert az int tömbödből csaz azért hogy tudjál bele olvasni, erre elkezdi behányni a karaktereket az int tömbbe a címtől kezdve. Meg a sizeof is nem tudom, mi célt szolgál itt, ha arra gondoltál, nem a tömb méretét (elemszámát) adja meg, hanem a típusét bájtban.
int bufferm = 20;
char * m = new char[bufferm];
cout << "kezd ";
in.read(m, bufferm);
for(int i = 0; i <bufferm; i++) // show values read from file
cout << m[i] << " ";
in.close(); -
-
steveetm
őstag
Igen, de valszeg nem emiatt. Ha már *m ed van akkor pointer, így beolvasásnál fölösleges még 1 &, mert így csak a mutatód címét kapnád meg. Az m ebben az esetben már egyenlő az előző verziód &m jével(mod.: mármitn nem egyenlő, értékileg, de érted, na(bár akár lehetne is, de most picit elkalandoztam a lényegtől)) , ennek szellemében alakítsd át még a második verziót.
ui.: rég láttam már tipusos nyelveket, szal ha hülyeséget mondok most akkor sry, de imho ez a gond^^
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest