- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ja fura, meglepően hasonló problémával postolta valaki mint te^^ mind1.
lényeg a (char*) &m helyett (char*) m, de már írtam ezt is, és a sizeof helyett pedig(a te példádat használva) offset*4
Persze csak, ha jól értem mit szeretnél, meg mit csinált az eredeti.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Majdnem, majdnem. De mostmár ketten írtük le, és egy link, hogy a &m mit is jelent. Nem azt amit szeretnél, de már nagyon közel jársz.
Megjegyzem, a kód amit használsz, azért lett postolva egy fórumra, mert nem úgy működik, ahogy az alkotója elképzelte, elég merész ötlet volt ezt elkezdeni átalakítgatni, de te tudod^^
Remélem bízol bennünk és elhiszed, hogy a hiba nem a c++-ban van, és semmi érdekes nincs abban, hogy a 2. kód nem működik.
Üdv.: steveetm -
-
steveetm
őstag
Igen, de valszeg nem emiatt. Ha már *m ed van akkor pointer, így beolvasásnál fölösleges még 1 &, mert így csak a mutatód címét kapnád meg. Az m ebben az esetben már egyenlő az előző verziód &m jével(mod.: mármitn nem egyenlő, értékileg, de érted, na(bár akár lehetne is, de most picit elkalandoztam a lényegtől)) , ennek szellemében alakítsd át még a második verziót.
ui.: rég láttam már tipusos nyelveket, szal ha hülyeséget mondok most akkor sry, de imho ez a gond^^
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged