- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ja fura, meglepően hasonló problémával postolta valaki mint te^^ mind1.
lényeg a (char*) &m helyett (char*) m, de már írtam ezt is, és a sizeof helyett pedig(a te példádat használva) offset*4
Persze csak, ha jól értem mit szeretnél, meg mit csinált az eredeti.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Majdnem, majdnem. De mostmár ketten írtük le, és egy link, hogy a &m mit is jelent. Nem azt amit szeretnél, de már nagyon közel jársz.
Megjegyzem, a kód amit használsz, azért lett postolva egy fórumra, mert nem úgy működik, ahogy az alkotója elképzelte, elég merész ötlet volt ezt elkezdeni átalakítgatni, de te tudod^^
Remélem bízol bennünk és elhiszed, hogy a hiba nem a c++-ban van, és semmi érdekes nincs abban, hogy a 2. kód nem működik.
Üdv.: steveetm -
-
steveetm
őstag
Igen, de valszeg nem emiatt. Ha már *m ed van akkor pointer, így beolvasásnál fölösleges még 1 &, mert így csak a mutatód címét kapnád meg. Az m ebben az esetben már egyenlő az előző verziód &m jével(mod.: mármitn nem egyenlő, értékileg, de érted, na(bár akár lehetne is, de most picit elkalandoztam a lényegtől)) , ennek szellemében alakítsd át még a második verziót.
ui.: rég láttam már tipusos nyelveket, szal ha hülyeséget mondok most akkor sry, de imho ez a gond^^
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kés topik
- Filmvilág
- Robogó, kismotor
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest