- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xbox360
csendes tag
XFPS-nek hívják a kütyüfd de nemigazán működik rendesen úgyhogy el lehet felejteni
a joy-os irányítás lehet furán hangzik de egyszerű és nagyszerű bár vannak kisebb hibái de csak megszokás kérdése
nekem mindenesetre bejött pedig én se tudtem volna máshogy elképzelni csak pc-n de ez a konzolos változat most nagyon meggyőző és ennél csak jobb lesz majd a későbbiekben
jah és még anynit hogy a joy-os irányítás TPS és autós/sport játékoknál legalább kétszer olyan jó és élvezetesebb az FPS-RTS-eknél pedig már majdnem ugyanolyan jó mint az egér+bill
persze ez csak a 360 irányítójára igaz a ps3-é még mindig ugyanolyan kaki mint eddig
[Szerkesztve] -
Xbox360
csendes tag
nagyon praktikusan
én eddig csak pc-n játszottam rts-t de a kontrolerrel is egy óra alat ment minden mint akarikacsapás
egyedül az egységkijelölésnél van némi probléma de csak akkor ha lusta vagy csoportokba rendezni őket(mint én) mert a bal ravasszal a képernyőn lévő összes egységet (inteligensen a speciális egységeket mint a mérnök vagy a kitermelőket nem veszi közéjük csak a harciakat) egyszerre tudod kijelölni ez csak akkor probléma ha véletlenül a bázison arepülők is közé kerülnek pedig nem akarod ilyenkor a kamerát úgy kell állítani hogy csak azok legyenek rajta amit ki akarsz jelölni de ez csak 1x-2x zsúfolt bázisnál fordul elő egyébként belefér(kilehet úgy is jelölni őket hogy az A nyomva tartása mellett rámész mindegyikre csak ez lassabb)
a bal analóggal mozgatod a kurzort és görgeted a térképet ajobbal forgatod/közelítesz a jobb ravasz nyomvatartása mellett tudod elérni az egységek különleges opcióit6és az épületek építőmenüjét vagy ha nincs semmi kijelölve akkor a fő menüsort ahol a térképen bármikor tudsz egységeket/épületeket gyártani
A-val adsz utasítást adni(kicsit mágneses is a kurzor tehát a közelben lévő egységre azonnal rámegy sőt még követi is) B-vel kilépsz
nincs oldalsó menüsor mint a pc-nél csak a minitérkép és jóval nagyobb terület belátható
jah és csoportokat is létre lehet hozni és a d-pad-al váltogatni közöttük
multi full stabil kamera támogatással max 4fő
ez addig volt jó amíg ki nem bannoltak minket warezosokat live-ról(de addig sokat játszottunk)
hát kb ennyi nagyon könnyű kezelni
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
ha nem kellenek szűrők, akkor tapasztalatom alapján egy 7300GT DDR3-mas karin közepes részletességgel játszahtó sebességet produkál 1440x900-ban, de az igazi egy valamivel gyorsabb kari lenne. Amit kinéztél, az valószínűleg a Galaxy 7900GS Super, amely egy 600/1600 MHz-en járó szörnyeteg
Remek vétel, ám Gianninál is lehet most kapni 42,9-ért Sapphire X1950XT-t, na az mindent ver a környezetében, bár már nem az olcsó kategóriába tartozik. Ha csak a C&C3 miatt vennél VGA-t, akkor nem biztos, hogy érdemes drágábba beinvesztálni, egy 8600GT sem lehet rossz döntés (főleg, ha húzható) valamivel 30 ezer alatt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged