- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Tudom, Kedvesem, hogy nem szereted a felhajtásokat, a nagy családi név- és szülinapozásokat, hogy egyáltalán nem szeretsz ennek nagy feneket keríteni - és tudod, hogy én sem -, de úgy láttam ma érezted a különbséget e nap és a többi között. Bizony nem mindennap történik ilyen az emberrel. És igenis, ha más nem, csak így szűk körben is, de ünnepeljünk kicsit. Hadd örüljünk neked, és annak, hogy tortát ehetünk, hogy téged ünneplünk. Szeretünk, és nagyon fontos vagy nekünk. Isten éltessen és tartson meg soká nekünk.

Nos, ebből is látszik, hogy a mai nap kicsit más volt, mint a többi. Bizony Kedvesem is belépett a 30-es körbe. És végre most már a családban nem csak én vagyok egyedül ebben a pozícióban.
Sok mostanában a beteg. Ilyen-olyen rémtörténeteket hallok, hogy kit mikor vitt el a mentő, milyen szövődménye maradt az influenza után stb... Szörnyű. Remélem minket elkerült, mert nem hiányzik, hogy komolyabb betegsége legyen egyikünknek sem. A kórházról meg ne is beszéljünk.
Így hát nagy egészségpuszit küldök és jobbulást kívánok minden betegnek.

Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest