Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjszaka egy gyötrelem volt Rékusnak. A orrából csorgó váladék a torkára folyt, és irritálta a köhögés. Egy órán át szenvedett szegény, aztán sajnos hányt. Utána kicsit jobban érezte magát. A biztonság kedvéért kiszívtam az orrát a porszívóval, és adtam neki köptetőt. Jobbnak láttam mellette aludni, mert így nyugodtabb volt, viszont így nem igazán tudtam pihenni. De ő legalább aludt. Egészen reggel 6-ig, amikor megint hányt. Szegénykém, teljesen ki volt már fáradva a sok köhögéstől. 1 óra alatt aludt csak vissza, és fél 10-ig pihent.

Nappal már nem volt ilyen vészes a helyzet. Az étvágya ugyan nem az igazi, de eszik és iszik egyaránt.

Dokinéninél voltunk. Az ekcémára annyit mondott, hogy amikor Rékus immunrendszere dolgozik - betegség alakul ki -, előbb a bőrön jelentkezik, majd utána jönnek elő a tünetek. Tehát az ekcéma mintegy előrejelző működik. Kenőcsöt azt javasolt, amit már korábban is használtunk - a kevert szteroidosat, de most max 5 napig engedélyezte, aztán Linola fett. A nap folyamán többször is bekentem neki, és már látható a javulás. Köhögésre pedig köptetőt kapott, de ezek már megtalálhatók a családii patikánkban is.

Délelőtt csak a doktornőhöz mentünk el különben pedig a lakásban tartózkodtunk. Még Réka sem akart kimenni. Először fél 4 körül jelezte, hogy menne az udvarra. Kimentünk, fürödtünk, játszottunk. Este még a szomszéd gyerekekkel is játszottunk az utcán.

[kép]

Borka folyton a víz alatt van.

[kép]

Réka meg folyton keresi.

[kép]

A szomszéd gyerekekkel.

Aktív témák