Aktív témák

• ladybug
    őstag

A lányok ma 8-kor keltek. Meg is lepődtem, hogy ilyen sokáig aludtak. Legalább kénylemesen megreggeliztünk Kedvesemmel.

Délelőtt tanácsadásra mentünk volna, mert Rékusnak meg kellett volna kapnia a 18 hónapos oltást. Általábn szoktam telefonálni előtte, most nem tettem meg. Franc. A doktornő szabin van júl. 23-ig. Tanácsadás nincs. Legalább megúsztuk.

Hazafelé bementünk a pékségbe, hogy Rékának is meglegyen a boltba-menés érzése. Kaptak is csigákat, azokat eszegették hazáig. Itthon aztán meglepve tapasztaltam, hogy anyáék nekiálltak a homokozó készítésének.

Tegnap nézegettem az üstöket, és megemlítettem anyának, hogy kellen mégiscsak egy homokozót csinálni a lányoknak, mert így nem tudnak beleülni, és építeni. És Borka is hiányolja sokszor. Erre az én drága anyám mit csinál? Nekiveselkedik, és pillanatok alatt összedob egy keretet. Szeretem. :B

A többiben segítettem; ásni, festeni, kibélelni, és földdel körberakni. A homok még várat magára. Úgy volt, hogy ma hozzuk el délután, de aztán félreegyeztetés miatt meghiúsult a dolog. A héten azonban beleszerzem nekik a homokot.
    Ilyen lett amúgy:

[kép]

[kép]

Kész, csak a homok hiányzik. Még fűmaggal is körbevetettük.

Délutánra olyan jó idő lett, hogy fürdeni is lehetett. A lányok ezt is ki is használták, és amikor papi is bement a medencébe, rögtön nyúzni kezdték.

[kép]

[Szerkesztve]

Aktív témák