Aktív témák

• ladybug
    őstag

Éjszaka Rékust megint az ágyunkba kellett hoznom, mert a saját ágyában mindig felébredt. Így viszont nyugodtan aludtunk reggelig.

Borka 6 előtt felébredt, de aztán még visszafeküdtem vele az ágyában, és elaludt, reggel 1/4 8-kor ébredt, Réka pedig fél 8-kor.

Ma különkérésre Kedvesem vitte Borcsit oviba, mi pedig reggeli után boltba mentünk. Amiért mentem nem tudtam venni, de legalább jót sétáltunk. Itthon felkészítettem az ebédet, majd az udvaron játszottunk fél 12-ig. Bejöttünk, aztán Rékus pillanatok alatt álmos is lett, úgyhogy elaltattam 12-kor.

Én mentem Borkáért az oviba, aztán sétálgattunk még kicsit. Fél 2-re értünk haza, Réka is ébren volt már. Játszottunk kint, majd fél 4 felé felöltöztünk Borkával, és mentünk az évzáróra. Rékát anyáékra hagytam, mert nem tudta volna végignézni a műsort. Így meg legalább fényképeztem is.

Borka nagyon ügyes volt, nagyon jókedvvel szerepelt. Örültem neki.

3/4 5-kor értünk haza, és fél 7-ig kint játszottunk. Az eső bezavart minket, de ideje is volt, mert Réka egyre nyűgösebb lett. Vacsiztunk, fürödtünk, és alvás.

[kép]

[kép]

[kép]

Aktív témák