Aktív témák

• ladybug
    őstag

Tegnap 11-kor úgy beájultam az ágyba, hogy fogalmam sincs Kedvesem mikor és hogyan került mellém.

Először fél 5-kor ébredtem fel, mert Sony ki akart menni. Kitettem, és visszafeküdtem.

Fél 6 után mocorgást hallottam, és egyszercsak Réka tipeg felém nagy boldogan. Próbáltam visszaaltatni, de lehetetlennek bizonyult, úgyhogy a mai nap is jó korán kezdődött.

Borkát elvittük oviba, majd bevásárlás után hazasétáltunk. Réka elaludt, mire hazaértünk. lefektettem, aztán gyorsan elkészítettem az ebédet, mert nem tudtam, mikor lesz rá lehetőségem. 1/4 10-re végeztem is, és akkor ébredt fel Rékus is. Fél órát aludt. Nem sok, de örültem neki, mert így délután is le tudtam fektetni. 1-fél 3-ig pihent nyugodtan.

A délután egy részét kint töltöttük. Ma azonban kissé hűvösebb volt az idő, mint az elmúlt napokban. Jókat játszottak a lányok a szomszéd gyerekekkel, és bicikilizni is elmentünk.

6 körül be, vacsora, aztán fürdés. Játék, majd fél 9-kor alvás. És én is megyek aludni, mert leírhatatlanul fáradt vagyok.

Aktív témák