Aktív témák

• ladybug
    őstag

Hajnalban felébredt Borka. Pisilnie kellett. Elmentem vele, majd visszafektettem az ágyába. Fél óra múlva Réka felsírt, és elvittem az ágyunkba, ott altattam vissza. Borcsi is megérkezett hamarosan, úgyhogy 5 órától négyen voltunk megint egy rakáson.

7-kor felébredtünk mindannyian. Kedvesem ment dolgozni, lányok meg a fürdőbe anyáékkal. Igza, csak 9 körül. Azaz mégsem, mert lemerült anyáék kocsijának akkumlátora, így 1 óra töltés után tudtak csak elindulni.

Én pedig nekiveselkedtem az ablakpucolásnak. Jól haladtam, fél 12-re készen lettem. Akkor főztem egy levest, és megmelegítettem az ebédet.

12 után értek haza a lurkók, majd hamarosan Kedvesem is megérkezett. Rékus ebéd után elaludt, lefektettem. Borkát pedig apája vitte el az egyik csoportársáékhoz délutánra.

Réka nagyot aludt, fél 1-fél 4-ig. Akkor felöltöztünk, és elsétáltunk Borkáért. Játszottunk még a játszótéren egy órácskát, aztán otthon is kint maradtunk egy kicsit.

6-kor bementünk. Kedvesem is hazaért nemsokára, akkor pedig átmentünk a dédihez, mert megérkeztek a messzi rokonok.

7 után itthonvoltunk. Fürdés, játék, aztán 9-kor alvás.

[kép]

Borka ma konytot kért.

[kép]

Szemből pedig ilyen.

Aktív témák