Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka volt ma az első ébredő, és már alig várta, hogy induljunk a játékboltba. Ígértem neki egy pisztolyt vagy puskát, mert tegnap, akiknél a délutánt töltötte, a fiúnak sok fegyvere volt, és ezek teljesen lenyűgözték. Olyannyira, hogy a kislánnyal, aki a csoporttársa, alig játszott. Inkább a bátyjával lövöldözött, és ugrált fel-alá.

A reggeli teendők segítettek, hogy gyorsabban menjen az idő. Öltözés, reggeli és indulhattunk is. Szerencsére hamar választott a drága puskát és hozzá való sisakot. Réka pedig kapott egy nagy labdát, amit hazafelé a kocsiban ülve szorongatott.

Itthon pedig mehetett a kommandózás. ''Apával, majd együtt fogunk lőni.''- hangzott a kijelentés, és boldogan öltötte magára a sisakot, lövöldözött ide-oda. Apa egyébként CS-zik. Amit meg kell mondjak, mindkét lányunk tátott szájjal bámul, és órákig tudnak rajta csüngeni.

Ebéd után kicsit leültünk, és pihengettünk. Borka mesét nézett, Rékát lefektettem. Aztán Kedvesem úgy gondolta, összeröffent egy kis baráti lövöldözést. 3-ra ideért mindenki, majd kezdődhetett a buli. Lányokkal kimentünk az udvarra, aztán el sétálni, kihasználva, hogy nem esik az eső. Viszont hazafelé jól megáztunk.

8-kor mentek el a vendégek. Játszottunk még kicsit, aztán lefektettem a manócskákat.

Aktív témák