Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjszaka felét Rékussal töltöttem, mert nagyon köhögött. Így, hogy ott feküdtem vele, átölelte a karomat, és nyugodtan aludt. Borka pedig Apája mellett pihent békésen.

Reggel korán felébredtem, és mire a többiek felkeltek elkészültem, amit elterveztem. Az oviba beadtuk Borkát, majd bevásároltunk, és haza. Az ebédet rögtön elkészítettük, és a délelőtt már csak a játéké volt.

Ebéd után elaltattam Rékát, aztán megérkezett Borka és a csoporttársa. 3 órát játszottak együtt a lányok, de vita és hangoskodás egyszer sem volt. Sőt jelemzbált is rendeztünk nekik.

[kép]

A két királylány.

Jól érezték magukat, és én is örültem, hogy ilyen aranyosan megvannak együtt. Végre egy gyerek, aki tudja, mi a rend, és hogy kell viselkedni. Fél 4-kor jöttek érte, aztán a lányok felmentek anyáékhoz, én pedig felmostam az előszobát, lévén esős nap volt ma, és a kutyák jó nagy trutyit csináltak a sáros tappancsaikkal. Utána meg elvittem megfuttatni Mogyorót.

Kedvesem ma is elég későn, fél 7 után ért haza. A lányok addigra már fürödtek, és hamarosan le is fektettem őket. Mi pedig kütyüztünk, összehoztuk az ''új'' számítógépet. És most megy rá a tepelítés. :D

Aktív témák