Aktív témák

• ladybug
    őstag

Tegnap délután nem sok alvás volt.
    Estére pedig megjött a villanyszerelőnk is, hogy befejezze az elmaradt dolgait. Fél 8 után ment el, addig már a lányok nagyon fáradtak voltak. Párom sincs jól. Amíg dolgozott a villanyszerelő, ő addig az ágyat nyomta, mert magas láza volt, és mindene fájt.

Az éjjel megint érdekesen telt. Fél 1-kor Rékát magunkhoz vettem, mert a köhögés miatt nem tudott aludni, közöttünk pedig megnyugodott. Borka 4 felé közénk kéretőzött. Immáron 4-en feküdtünk az ágyban. Réka a fejem felett, az ágytámlával párhuzamosan, Borka az ágyszélén srégen befelé, nekem pedig maradt kb 30 cm x 1m-es hely aludni. Vhogy megoldottam. Aztán hamarosan jött a cica is, aki a lábamra feküdt rá, és aludt békésen.
    Mindezek ellenére mondhatni jól aludtam, és a gyerekek is, ami sokkal fontosabb.

Reggel 7 előtt ébredtünk, Borka szundított el kicsit, és elég nehezen szedtem ki az ágyból. Elvittem oviba, aztán mentem ügyintézni. Bank, APEH. De az APEH-hoz megint be kell mennem Zegre, mert gyorsabb az ügyintézés személyesen. Azt hiszem délután autózok be, mert még ebédet kell készítenem.
    Réka most alszik, szerencsére a köhögése csillapodott. Párom nincs sokkal jobban, azt hiszem orvoshoz kell mennie.

Aktív témák