Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel mindkét lányka rosszul aludt. Réka többször is felsírt, Borka pedig egyszer felébredt, átvittem elaltattam, majd kb 1 óra múlva megint felébredt, és átjött közénk.
    Rékát 6 körül felvettem, és így sikerült még 1/4 8-ig aludnunk, hogy a hasamon feküdt.

Reggeli után bevásároltunk, és végre már az új helyre pakoltunk be a kamrába. Aztán haza, és ott folytattuk a pakolgatást a dobozokba. Azokat át is vittük.

Ebéd után elsétáltunk a lányokkal a búcsúba. Rettenetes élmény volt számomra. Azok a lepukkant játékok.. Állandóan attól rettegtem, hogy mikor esik le vki. A másik az eladók,mint vmi csövesek. Az áruk minősége is hagy bőven kivetnivalót maga után.
    Szerencsére Borka megértette a kérésem, miszerint nem veszek neki semmi játékot itt neki. Kaptak egy nagy lufit és pattogatottkukoricát.

Estig pedig pakolódtuk az ágyakat.

Borka már ott szeretne aludni, ezért megbeszéltük vele, hogy átvisszük az ágyát, és ott aludhat, meg játszhat, meg miegymás. Remélem szerdán mi is ott lehetünk. Jaj, de nagyon ránk férne már. Mindannyian fáradtak és feszültek vagyunk.

Holnap pedig folytatás.

Aktív témák