Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka volt ismét a mai első felkelő. Kicsit feküdt még mellettem, de aztán addig nyüstölt, hogy felkeltem én is. Felöltöztünk, megreggeliztünk kettecskén, majd Réka is felébredt fél 9 körül (este óta egyhuzamban aludt). Őt is rendbekaptam, majd kapott reggelit. Végül felébredt Kedvesem is 9 után.

Rékát a késői ébredés ellenére elég hamar - fél 11-kor - le kellett fektetnem, mert mindenért sírt, nyafogott, és csak rajtam akart csüngeni. Befektettem a kiságyba, és 5 perc alatt elaludt. 1/4 2!-kor ébredt fel.

Közben elkészítettem az ebédet, és ettünk is. Miután felébredt Kismanó nem sokat evett, és ez az egész napjára igaz volt. Délután fél 4 felé evett ugyan 3 szelet almáspitét, de ezen kívül csak pár falatokat egész nap. Viszont nagyon sokat ivott. Valószínűleg a nátha miatt, mert kezd neki sűrű, zöld váladék jönni az orrából, ami miatt hamar kiszárad.

Délután az udvaron voltunk. Átjöttek a szomszéd kislányok, és Borkával eljátszottak. Addig mi Rékussal játszogattunk, aztán aludt 3/4 órát.

Borkával ketten elvittük a kutyákat sétálni, Rékát itthonhagytam anyára. Integetett nekünk, amikor elmentünk. Már egész tudatos nála a búcsúzás.
    Amikor pedig az utcavégen meglátták, hogy jövünk, nagyon megörült.

Vacsi, majd fürdés, aztán pedig mesenézés. Megnéztük a Túl a sövényen-t. Nagyon aranyos rajzfilm, ajánlom mindenkinek. Jókat nevettünk Párommal rajta. Talán jobban élveztük, mint a gyerek.

Rékus megint majdnem egyedül aludt el. Csak a kezem kellett neki biztonságképpen.

[Szerkesztve]

Aktív témák