Aktív témák

• ladybug
    őstag

3/4 5-kor ébredt fel Réka hajnalban. Szopizott, aztán nem akart visszaaludni a Drága. Nagyon melege volt, emellett az orra is tele volt. Így orrszívó porszívó, aztán fekvés. De az Édeske csak mosolygott, gügyörészett, és tépte a hajam. 6 körül sikerült mégis alvásra bírnom. 7-kor meg Borka jött kelteni, hogy ''Anya, feklébredtem.'' Igazából jól is jött, mert Páromnak kellett mennie dolgozni, és nem biztos, hogy felébredtem volna.

Reggeli, aztán Réka is felébredt. Szopi, öltözés, és udvarra ki. Elkezdtük felállítani a medencét, mert végre nyár van, és talán marad is egy ideig. Átjött a szomszéd kislány, és pancsoltak kicsit a lányok. Borkának úgy érzem kezd elege lenn belőle, de akkor sem nézem már el a rettentes viselkedését, amit egy jó ideje művel. Hiszti mindenért, főleg, ha osztozkodni kellene. Irigy, és emellett folyton visít, mint egy malac.
    Ma annyira felbosszantott, hogy fogtam és bevittem a lakásba, és mondtam neki, hogy ki ne merjen jönni a szobájából, mert mérges leszek. Bent is maradt.
    A szomszéd kislány pancsolt még egy darabig, aztán hazaküldtem, én pedig befejeztem az ebédet.

Délben ebédeltünk, majd kint lefektettem Rékát, és Borcsit is próbáltam elaltatni, de túl sok minden terelte el a figyelmét. Bejöttünk, hogy elaltassam, de megérkezett Kedvesem, és persze az alvásból nem lett semmi. Elmentünk bevásárolni, aztán hazajöttünk.
    Borka a szomszéd kislánnyal fürdött, aztán persze egy csomószor összvesztek, piszkálták egymást, undokoskodtak...és még sorolhatnám. egyre szörnyűbb. Kis szünetet kellene beiktatni, hogy ne találkozzanak, akkor talán jobban értékelnék egymás társaságát.

Rékus is fürdött kicsit, de elég hűvös volt a víz. Holnap talán hosszabb ideig lhetünk a medencében.

Este filmet néztünk, majd fürdés és alvás. A lányok fél 9-kor aludtak el.

[kép]

[kép]

Aktív témák