Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjelünk elég borzalmas volt. Réka is náthás lett, és annyira zavarta az eldugult orra, hogy sokszor felébredt. Meg sem tudom számolni hányszor. 4 felé ágy ki voltam, hogy magam mellé vettem, és úgy aludtunk.
    Reggel mindkét gyermekem taknyosan, szürcsögve, köhögve, fulladozva ébredt. Miután Rékának kiporszívoztuk az orrát, jobban érezte magát. Borka sem ment ma oviba. Nem akarom, hogy összeszedjen még vmit. Így is elég beteg, és réka is elkapta már. Nem kell több bacilus, köszönöm.

Rendrakás és reggeli után útnak idultunk. Először Zalaegerszegre mentünk, hogy elindítsuk az autónk ügyintézését. Csütörtökön, azaz tegnap érkezett meg, és jövő héten már szeretnénk vezetni. Addig még pár hivatalos procedúrán végig kell mennünk. Viszont a banktól már hívtak, és kértek pár visszaigazolást. Ez jó jel, mert ezek szerint megkezdődött az ügyintézés.
    Borka be is ült az autóba, kipróbálta. Képek alul.

Az autószalonból Hévízre mentünk az ovikba. Először a nagy oviba, ahol megkaptam a munkáltatóimat az autóhoz, és pár elmaradott papíromat még, majd a kis oviba is ellátogattunk. Nagyon örültek nekünk a kolléganők. Egy gyors ebédet megejtettem, ha már itt voltunk. Rékával és anyával mentünk tovább, Borka viszont itt maradt. Hiányzik neki ez az óvoda. Sokat emlegeti, szeretett itt lenni.
    Rékánál rendben talált az ortopédus mindent, így legközelebb már csak akkor visszük, ha önállóan járni tud. Ami nem is lesz olyan sokára. (Jaj, de megy az idő....)
    Mivel gyorsan végeztünk, így volt időnk kicsit vásárolni. Mivel anyáék fogyókúráznak sok gyümölcsöt és zöldséget esznek. Nálunk sajnos nincs nagy kínálat, Keszthelyen viszont vannak nagyobb áruházak is, ahol sok, szép, friss zöldség-gyümölcs van. Be is vásároltunk, én pedig a hétvégi grillezéshez vettem pár dolgot. Remélem jó időnk lesz, mert mostanában mindig hétvégére hűl le a levegő.

1/4 2-re már vissza is értünk az oviba, Borka már várt minket, de jól érezte magát. Fél óra alatt meg itthon is voltunk. Nagyon jó meleg volt, és inkább az udvaron maradtunk. A szomszéd kislány ismét átjött, de Borka már kezdi unni, mert hazaküldte. Mondjuk nem volt jó hangulatban, mert a délutáni alvás elmaradt, és ilyenkor van egy hisztis, nyűgös időszaka. Játszottunk együtt, és kicsit sikerült megnyugtatnom.
    5-kor elvitték a barátaink magukhoz játszani, fél 7-ig maradt náluk.

Este fürdés után kis rajzolás következett, máshoz már se idegem, se erőm nem volt. Aztán mese, alvás.
    Borka pillanatok alatt elaludt ma, Réka viszont megint sokszor felsír, és már 2x megébredt. Remélem éjjel fog tudni aludni, mert hogy ne irritálja a váladék, lapos kispárnát tettem a feje alá.

[kép]

[kép]

Aktív témák