- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #21048 üzenetére
én tegnap nem szaroztam visszafele, de akkor nem időre mentünk és sporolosra kellett volna venni a figurát
de marad tigy is elég gempa sörre. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #21043 üzenetére
nem bánom!!!!
Dr. Zoo: Dio király!!! elfogadnék egyet
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Earl_Muttley #21041 üzenetére
Írjátok mán' ki plíz, mert jojózik a szemem a sok rövidítéstől...
Egyébként kiválasztásra került, délután meek megvenni Ősömnek az Ósünbe a Lenovo G50-es erőművet, gyári winnel.
És szombaton, előreláthatólag délután veszek egy honda dió-t..
Konkrétan ezt
-
macilaci78
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Earl_Muttley
őstag
HIMYM-el én úgy vagyok, hogy az első 2-3 évadot végigröhögtem, kegyetlen volt
Vége felé már laposodott eléggé, persze voltak jó jelenetek, végig is lestem, de már úgy annyira nem volt nagy szám... Legalább is szerintem-késve kapcsoltam kicsit, de most jutottam kb,géphez
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
PeeterssoN #21038 üzenetére
haha
én sokat foglalkozom a munkámmal, Hank azért kevésbé
bár valamit jobban csinál
mostanában szinte jobban szeretek sorozatot nézni, pl Hannibal nagyon leköt.
pingpong király, ma is mennék, ha nem túlóráznék és kellene még mennem Bankba a Westendbe este.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Magnum_ #21036 üzenetére
Az a sorozat is rólad szól, te is csak azért nézted..
2 részt láttam belőle: dugott éjjel nappal de a szerelem sose találta meg, illetve volt egy, de az nagyívbe leszarta. Hősszerelmes kurógép egy kis alkohollal megspékelve...
Nem fogott meg. Meg amugy általában a sorozatok nagyrészehulladék.
Inkább egy 2 órás film. Bár ott is bele lehet nyulni.Amúgy a pingpong jó ötlet én is szerettem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Petyyyyy #21035 üzenetére
Gyakorlatilag 2 játék között nőttem 13 centit. Nem szoktam/tanultam meg és bár megvolt bennem a mozdulat, a labda rendszerint a markolaton, kezemen, vagy az ütő szélén pattant.
Jellemző játékstílusom volt, hogy a bárhova érkező labdát az ellenfélnek mindig hosszúra, ugyanarra a sarokra adtam vissza. 8-10 ilyen visszaadás után lecsaptam az ellentétes sarokra, adtam csuszát, vagy ejtettem a háló mögé visszafelé csavarva. Szervák alkalmával is volt huncutság.
Türelmes voltam a játékban, de magammal szemben nem és mivel nem tudtam azt a teljesítményt nyújtani, amit magammal szemben elvártam, így ráhagytam a játékot pár évre. Az egyetemi tanár vett a szárnyai alá és tanítgatott kicsit.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
macilaci78 #21034 üzenetére
Hogy érted hogy túlnyúltál rajta?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
macilaci78 #21030 üzenetére
Na, ez remek. Egy újabb minden kézben két papucs játékos.
Stiga ütőd volt?
Nekem sosem volt olyanom, mondjuk nem is játszottam azon a szinten amihez ilyen ütő dukál. Azt a 24 fős forgót megnéztem volna.
Anyway, 25 éves a TDI. Bódog szülinapot nekijje! -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #21022 üzenetére
így ér véget! nem spoiler.
viszont srácok! olyan produktív hétvégém volt, hogy nem is igaz! rég volt iylen jó! tényleg! (más kérdés, hogy nem vagyok 100%-ig bizonyos abban, hogy az igazán megfelelő partnerrel voltam
)
-
Én mot a trónok harcát nézem(újra) anyámmal,valamint a walking deadre várok. Ez a két sorozat megfogott.
Az így jártam anyátokal már a címe se jó,egyszerűen fel se kelti a figyelmemet,emiatt nem is nézem. -
Mi a tokomert rovidititek a sorozatok nevet?! Fogadjubk csak azert h en a topic hulyeje ne tudjam mirol van szo
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Ace owner #21012 üzenetére
én is elengedtem a 4. évad körül a Californicationnel együtt, de annak megnéztem a záró epizódját, amivel bepótoltam kb 4 évadot, DE még mindig azt mondom, hogy az 1. évad a CAliban annyira jól ért véget, hogy ott kellett volna abbahagyni. amúgy bírom a karaktert, a hátterem is az, de...
pingpong rulez, meglátjuk, hogy a kislány meddig lesz partner. mos ez rajtam fog múlni -
GabN73
addikt
Reggelt'!
Ha már tegnap elkezdtem elölről a HIMYM-et, akkor az első 2 évadot ma befejezem.
Holnap meg kiugrok Debrecenbe BL selejtező meccsre. -
Petyyyyy
addikt
válasz
macilaci78 #21007 üzenetére
Az igen.
Mi középsuliban toltuk orrba-szájba. Az egyik nevelőnk - aki amúgy tesi tanár is volt - játszott bármivel. Pingpong asztal lent volt a földszinten...azt mondta nézzek körül, válasszak bármit ami mögötte van, az lesz az ő ütője. Ráböktem az ablakban lévő mák(?) darálóra. Na mondom akkor maga meg válasszon a hátam mögül bármit (billiárd asztal volt ott, cipős szekrények), így kaptam én asszem egy papucsot. Hát nem elvert a "szemétláda"?
De játszott még zacskóban lévő kakaóscsigával is, amit út közben megbontott és egy harapás - egy ütés taktikára váltott, aztán CD tok is volt az ütője, sőt egyszer zsíros kenyérrel is játszott, de azt pont nem láttam.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt PH!
Energy dízel-túrós batyú!
Saint_ - Én is várok a pingpong partnerre, de szinte senki nem tud játszani...és ez van már X éve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest