- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nekem is ez volt, most 33-as vagyok.
Beléptem egy multiba, és a játék végén voltak a tagok, ott léptem 15 perc alatt 8 szintet ...
Most folytatom a saját küldijeimet. Nagyon sok értelme nem volt, hogy ott lépegettem a szinteket. Most így is kb 36os körül fogom befejezni a PT1et. Fegyvereim sem lettek jobbak, mivel amiket ott találtam azokat nem tudom használni. Csak több pénzem lett, de a pénzzel az előző végigjátszásban sem volt gondom, szóval csak kidobott idő volt amit a magas szintűekkel töltöttem.Nekem is volt olyan, hogy nem tudtam betenni valamit elementál témát a speckó skillhez, szerintem azért volt mert már megvan.
Balance,
Ha nagyobb terepet kell megjelenítenie akkor leeseik az FPS. Nekem általában 40 körül fut, de ha úgy fordulok, arra nézek amerre nagyon nagy még a táj, akkor leeseik 20ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs