Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz Zolás #762 üzenetére

Izé, már nem azért de jó lenne ha megnéznéd kicsit a fegyvereket és nem kezdenél el mondjuk ész nélkül cheaterezni...
    Nézd csak meg azt az SMG-t amit bevágtam nemrég. Majdnem 14 lövést ad le 1 mp alatt, a lövedékek darabja üt 181-et, plusz erre jön a fegyver bónusza, de akár hagyjuk figyelmen kívül akár csak a fegyver skillekből származó bónuszokat. Ha csak 13 lövéssel számolok az több mint 2300 sebzés _1_ mp alatt és akkor még sehol a fegyver sebzés bónusza, a weapon proficiency bónusz és az egyéb képességekből (tanulható és modulból) szerezhető bónusz.
    Nézzük bónuszokkal a minta fegyvert:
    -66% magából a fegyverből
    -30% weapon proficiency
    -20% skillből (high velocity)
    -32% class modból (csak mert pl most ezt a gyengébbet használom, de ez ad a high velocity skillre további 3 szintet ami további 12% sebzést jelent).

Summa summarum, csak a saját butaságotokon húztátok fel magatokat mert eszetekbe sem jutott, hogy sokkal kevesebb az effektív hp-tok mint bármelyik lénynek és, hogy milyen erősek is tudnak lenni a fegyverek.

Mivel nem tudom a játék, hogy számol ezért csak adjuk össze a bónuszokat:
    Ha jól számolok akkor ez csak 160% (66+30+20+32+12) ami végeredményben olyan lövéseket eredményez aminek darabja üt tisztán 289,6-ot és ebből kell 8 lövés (mivel 7 épp nem elég) amit nem egész ~0.58 mp alatt lead a fegyverem, hogy leüsse a nettó 2050 egységnyi pajzs+életerőt. Egy fele ilyen erős fegyverrel is alig 1mp alatt kivégezlek, akkor hol itt a cheat? Nem kell ide semmilyen, hogy egy szempillantás alatt végezzek veled. Mint írtam korábban: pont az ilyen fegyverek ölik meg a dulezést. Azt maximum pisztolyokkal érdemes csinálni (ismétlő vagy revolver) ami 50-60 körül üt, nincs burst és hatalmas tűzgyorsasága, hogy sokáig tartson a küzdelem.

Nekem simán frissítette a steames verziót amikor elindítottam a steamet, pont úgy ahogy kell.

Új hozzászólás Aktív témák