- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Ma este elkezdtünk sógorommal egy teljesen új játékot 2db új karakterrel. Ő Brickkel van én pedig Mardecai-al. A 3as szintig teljesen egyszerre haladtunk, annyira, hogy ugyanannál a megölt ellenfélnél ugrottunk szintet. Mire a 4-es szinthez értünk (pontosabban csak Ő) neki már 500XP előnye volt, amit azért nem értek, mert minden megölt ellenfélre 1-2 xp eltéréssel ugyanannyi pontot kaptunk (az kapott többet aki megölte). Ma csak a 6os szintig mentünk, de neki már 2500 XP-vel több van mint nekem, vagyis én még most léptem 6-ra, ő meg pár ellenfél múlva már 7-es lesz. Ha Ő 5xp-vel többet kapna minden általa megölt ellenfélre mint én (ami nem igaz mert többször is megnéztünk, és 1-2 csak a különbség), akkor is több mint 500 ellenfelet kellett volna megölnie, míg én egyet sem végzek ki. Ez viszont messze nem így van, szerintem összesen nem öltünk meg annyit együtt sem. Azt is megnéztük, hogy hátha köze van ahhoz, hogy ki hajtja be a küldetést, de ott teljesen ugyanazt a pontot kapjuk mind a ketten. Valakinek nincs ötlete arra nézve, hogy miért van neki másfélszer annyi pontja mint nekem? Így előbb-utóbb nem tudok majd megölni senkit, mert a játék hozzá fogja szintezni az ellenfeleket, és 3-4 szinttel fölöttem lévőket már épp csak simogatja majd a töltényem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs