Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Gyentri Pál kicsoda?

-
TTomax
félisten
Á semmi extra csak egy kis beállitási segédlet... sajnos nekem elállitja a bill. parancsokat... illetve lenulázza,szóval azt vissza kellett állitanom... a fizikszet meg csak kikapcsolni lehet vele,mert a játék csak a cpu féle számolást támogatja (ha meggebedek akkor is) viszont sokat dob a látványon...

-
TTomax
félisten
Ezt probáljátok ki... a fiziksz meg a fov és a látotávolság külön érdekes... erös nv kártya javallot...

[link] -
TTomax
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Én nem tudom....nekem stabil 60fps-em van mindig,nem makog,nem zuhan be...és minden grafikai hack rá van tolva...az ipari hulladék meg finoman erös tulzás...
szerk:
Söt eltünödtem azon hogy mi is az ipari hulladék... a játék,vagy amivel meg akarod jeleniteni vagy esetleg a support a megjenitésre használt eszközhöz,majd csak jön egy uj kata... mindenki katája...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TTomax
félisten
válasz
katt777
üzenetére
1324-es pajzsa van a lvl50-es soldieremnek ami 200akárhánnyal tölt... a hunternak ami szintén lvl50 957-es viszont "very fast healt recharge" szóval nem tudom te miket csinálsz,vagy hogyan játszol de nem kell tweak ha rámenösen harcolsz és megcsinálod a mellékküldiket... söt vannak egyéb feladatok pl költ ennyi-annyi pénzt vagy ölj meg minden fegyverrel 10 ellent,és ezekre is kapod az XP-t... ráadásul megéri egy fegyverre gyurni pl a hunternek sniperre vagy a lilthnek smg-re.... ugyanis a feygverhasználat után is van experince és az nagyon nem mindegy...azt nem szabad hogy véltogatod öket,és mindegyikböl "kicsit" vagy jó...
Viszont a mad moxxi egy szemétség...be avgyok töle fordulva... föleg ha level5 4 hullámában fektetnek le...

Látom panaszkodsz a sotira,pedig a legjobb fegyverek egyike,csak ki kell tudni válogatni...70-es accuracy fölött nagyon keményet sebez egy soti föleg ha gyorsan lövöldözöl vele mert jó a fire rate... nekem most van egy sotim ami 12X175 sebez 2X-es villámos és 76 accuracy...csak ugy csuklanak töle...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TTomax
félisten
gyertek már gémelni...online...
-
TTomax
félisten
na lehet ám csatlakozni....
-
TTomax
félisten
multi valaki?
-
TTomax
félisten
-
-
TTomax
félisten
Na van-e valaki????
PH! szoba nyitva... level50 hunter vagyok....ha esetleg valaki kedvet kapna... -
TTomax
félisten
Azért nyithatna néha néhány ember magyar szobát... este 2-3ra körül hazaérek biztosan leszek,ha valaki nyit belépek ha nem akkor én nyitok PH! névvel....
-
TTomax
félisten
Ne menj le a lába elé,van egy magaslat pont a hátad mögött,az az a szörnyel szemben,én véletlen oda mentem elöször és oda nem is sebez de mégis elöjött,pedig nem mentem le a táborszerü izébe,csodálkoztam is milyen könnyen kinyirtam.
CSak a szemét kell lönni meg a rakkokat amik elöjönnek...Online gémhez miért nem használtok GameRangers-t?
-
TTomax
félisten
Én most éppen 46...inkább csak multizgatok...nagyon bejön....
-
TTomax
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Tudom értékelni a jóféle snipert...Nekem most egy olyan van ami 233-at sebez...lvl19-es hunter vagyok jelenleg,de néha aludnom is kéne...alig tudom abbahagyni...
Amugy tartok még egy sörtést a baltás rámszaladóknak,meg egy kis aranyos villamost pisztolyt ami nem sebez sokat de pajzsot azonnal legkapja,és 3-5 másodperc rángatozás garantál,meg addig a headshot is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TTomax
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az a csipa elég komoly....

-
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bone? Az nagy szemétláda....én elötte megcsináltam másik küldiket...onnan szereztem egy snipert ami 85-t sebez.... a psyho az kiszaladt elém az kapott is a shotgun-ból bár az uis egyszer kinyirt..a Bone-t meg kb 60 löszerrel könnyitettem le messziröl ugy e apáncél mindig vissaztöldödik neki is,ezért sürün kell lövöldözni,mire annyi élete maradt,hogy rá mertem szaladni... akkor voltam lvl9....és lettem ezzel 10...
(#280) Csepe
A "dept of Field"-et miért nem kapcsolod ki?Tiszta homály a háttér...
-
TTomax
félisten
Hát már régen jött be játék ennyire...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Eladó egy Pixel 7a
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)) én már vagy 6X kitoltam
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)