Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• westlake

félisten

nem szokasom jatekos topikba irni, de ilyen jateknal kivetelt teszek.. az elmult idoszak etalonja a red faction: guerrila volt, de a borderlands egyszeruen letaglozott.. nem akarom a jatekot isteniteni, mindenki tudja mire gondolok..
    tegnapelott vegignyomtam es elkonyveltem magamban, hogy en vagyok a videk legkemenyebb csavoja, de ra kellett dobbennem, hogy nagyot tevedtem.. bekesen ki-be lepkedtem a jatekbol (online mod kiprobalasa), amikor is eszrevettem, hogy a diablo mintajara ujbol lehet kezdeni a jatekot nightmare modban ;) ebbol kovetkezik, hogy van hell fokozat is :D (sot, szerintem meg azutan is van valami).. teljesen ugyanaz a jatekmenet, csak a szornyek kemyenyebben (+1-2 szint a karakterhez kepest), tobb penz esik, jobb cuccok esnek, tobb xp jar a kuldetesekert..
    hiaba a tuti fegyverzet, ha a kozszornyek koze neha bekerul egy eddigi elit mob is.. tobben vannak, es kemenyebbek..
    normal modban teljesen jol elszorakoztam a sniper puskakkal, ket loves eleg volt akkor is, ha nem lottem critical-t.. nightmare-ben viszont ez teljesen megvaltozott.. jo, ha harom critical (vagy 10 sima!!) talalattol megpusztulnak.. szerencsere a jatek vege fele az egyik ladabol kiesett egy 88k-s smg, amit azota is hasznalok, ha kozel kerulnek a szornyek..

Új hozzászólás Aktív témák