Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Djroberto
üzenetére
Azzal nem játszottam szerintem sosem
szóval nem tudom az milyen. Itt co-op van, maximum 4 résztvevővel. Vagy készítesz egy privát játékot és behívogatod a barátaidat (kizárólag csak azokat tudod akiket már felvettél barát listára) vagy csinálsz egy nyíltat ahova már akárki betud csatlakozni szabadon vagy éppenséggel te csatlakozol be egy nyitott játékba. -
-
válasz
Djroberto
üzenetére
ha az inventoryban, ami TAB-ra jön elő egy fegyver képén vagy nevén nyomsz egy jobbklikket, felajánl 3 lehetőséget, ott van a save screen, vagy ilyesmi is. a képet pedig a doku/my games/borderlands/willowgame/screenshotsba menti a c: -n. bmp lesz, jó nagy, én fotosoppal kivágtam és jpegbe mentettem, így csak 100kb egy kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Tesla topik
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
raadasul o alapbol negy darab ilyen fegyvert linkelt be
en kitartok amellett, hogy ezeknek a fegyvereknek semmi keresnivalojuk nem lenne a sima multiplayer modban..

szóval nem tudom az milyen. Itt co-op van, maximum 4 résztvevővel. Vagy készítesz egy privát játékot és behívogatod a barátaidat (kizárólag csak azokat tudod akiket már felvettél barát listára) vagy csinálsz egy nyíltat ahova már akárki betud csatlakozni szabadon vagy éppenséggel te csatlakozol be egy nyitott játékba.

..
NO OFFENSE!