- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Galaxy a7 2018 rom kerlnelek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
off: nem lehet, hogy a mentésrendszer kb. olyan, mint a dia2-nél? (kb. minden quest/item/kill után mentődik a karakter állása) ez jó lenne, mert valami gebasz van a win7-emmel és elég sűrűn crashel a napokban (szerintem valamelyik driver sz@rakodik) pl. resevil5 közben elég kellemetlen volt, amikor 20-30perc játék után kihalt és kezdhettem volna újra
(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)on: jó hogy van ilyen topik, szerintem beszerzem a játékot, ahogy lehet és aktív leszek itt... tetszik az alapötlet+környezet
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
(nagyot csalódtam benne)#5: 576 oldalán kinnvan 23-i megjelenéssel, de ár nélkül
szerintem valamit benézhettek erősen...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
szerintem valamit benézhettek erősen...