- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
off: nem lehet, hogy a mentésrendszer kb. olyan, mint a dia2-nél? (kb. minden quest/item/kill után mentődik a karakter állása) ez jó lenne, mert valami gebasz van a win7-emmel és elég sűrűn crashel a napokban (szerintem valamelyik driver sz@rakodik) pl. resevil5 közben elég kellemetlen volt, amikor 20-30perc játék után kihalt és kezdhettem volna újra
(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)on: jó hogy van ilyen topik, szerintem beszerzem a játékot, ahogy lehet és aktív leszek itt... tetszik az alapötlet+környezet
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
(nagyot csalódtam benne)#5: 576 oldalán kinnvan 23-i megjelenéssel, de ár nélkül
szerintem valamit benézhettek erősen...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(pedig eddig nem csinált ilyet akár 5-6óra játék alatt sem...) stalker-ben viszont órákat játszottam egyhuzamban gond nélkül meg mindenféle tesztet lenyomtam, tehát hw-s probléma kizárva (de ott mentés is van)
anno a hellgate-et vártam így, mert abban is az fps-t akarták rpg-vel vegyíteni, de a rendszere sem tetszett annyira meg bugos is volt nagyon induláskor az egész
szerintem valamit benézhettek erősen...