- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Eddig bejövős a dolog, a hangulat és a grafika ott van. A mentésrendszer remélem nem csak akkor ment mikor kilépek, nem lenne jó egy crash miatt újravenni 2-3 óra játékot, nem tudom ez hogy van megoldva eddig nem derült ki... Az NPC-ket hiányolom még, bár lehet az eleje direkt ilyen hogy ne keveredjen el a játékos, de az egyszem doki a városban akinek az enpécéskedése abból áll h álldogál elég érdekes. Mindenesetre nálam már a kis guruló robot elviszi a játékot.
Az intro meg nem is tudom évek óta nem láttam ilyen fasza felvezetést... A Fallout 3 introja se volt rossz, de számomra ez lazán a térdére fekteti, hanyag mozdulattal egy kis üvegcséből a kezére olajat önt és... ...na de ezt hagyjuk inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Metal topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az intro meg nem is tudom évek óta nem láttam ilyen fasza felvezetést... A Fallout 3 introja se volt rossz, de számomra ez lazán a térdére fekteti, hanyag mozdulattal egy kis üvegcséből a kezére olajat önt és... ...na de ezt hagyjuk inkább...