Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a BC2-t azért zárták,mert a szerósban Bossúálló elfajult,és úgy találták,hogy átterjedhet a másikra is...nem értem én se,hiszen 24óra szájpecket kapott a kolléga,ergó ki a fene flémelhetett volna,ráadásul mivel én aljas módon 7-ig söröztem a haverokkal punnyadás helyett,igy már lezajlott minden,mire hazaértem....elolvasni elolvastam,különösebben nem tudok mit hozzátenni,nem vagyok egy nagy ts-es,alig ismerem a többieket,ergó nem tudok állást foglalni...
De 1 okkal több,hogy kicsit pihentessem még a BC2-t,amig kicsit megnyugszanak a kedélyek...véleményem van,mint mindenkinek,fejtettem is már ki,de alapvetően semmi bajom senkivel,tehát inkább bele se folyok.Neom voltam ott se,nem futott a ProCon se,amikor történtek az eredeti események,tehát azt sem tudom megitélni.
Remélem azért visszazökken a régi kerékvágás,én szeretem a BC2-t,birom a társaságot,de ahhoz az kell,hogy fent legyenek és játsszanak is,mert igy mintha vadidegen szeróra menne az ember fel...
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...jaja,lehet jó pillanatokat is elkapni gém közben,mi meg ilyet hoztunk össze a múltkor

röhögtünk is a szegény lent rekedt kollégán,mert persze ráugrott az összes kis izé,mi pont egyszerre és pont szerencsésen fellökődtünk a szikla peremére
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
Van akinek csak állóhely jutott

Igy is lehet parkolni(egyébként simán felmentem,beszálttam,és legurult a kocsi,nem akadt be...
)
Low gravity játék...kicsit érdekes volt a loot átturkálása pattogva,mert a cucc biza' nem ereszkedett a földre

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
)