Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a BC2-t azért zárták,mert a szerósban Bossúálló elfajult,és úgy találták,hogy átterjedhet a másikra is...nem értem én se,hiszen 24óra szájpecket kapott a kolléga,ergó ki a fene flémelhetett volna,ráadásul mivel én aljas módon 7-ig söröztem a haverokkal punnyadás helyett,igy már lezajlott minden,mire hazaértem....elolvasni elolvastam,különösebben nem tudok mit hozzátenni,nem vagyok egy nagy ts-es,alig ismerem a többieket,ergó nem tudok állást foglalni...
De 1 okkal több,hogy kicsit pihentessem még a BC2-t,amig kicsit megnyugszanak a kedélyek...véleményem van,mint mindenkinek,fejtettem is már ki,de alapvetően semmi bajom senkivel,tehát inkább bele se folyok.Neom voltam ott se,nem futott a ProCon se,amikor történtek az eredeti események,tehát azt sem tudom megitélni.
Remélem azért visszazökken a régi kerékvágás,én szeretem a BC2-t,birom a társaságot,de ahhoz az kell,hogy fent legyenek és játsszanak is,mert igy mintha vadidegen szeróra menne az ember fel...
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...jaja,lehet jó pillanatokat is elkapni gém közben,mi meg ilyet hoztunk össze a múltkor

röhögtünk is a szegény lent rekedt kollégán,mert persze ráugrott az összes kis izé,mi pont egyszerre és pont szerencsésen fellökődtünk a szikla peremére
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
Van akinek csak állóhely jutott

Igy is lehet parkolni(egyébként simán felmentem,beszálttam,és legurult a kocsi,nem akadt be...
)
Low gravity játék...kicsit érdekes volt a loot átturkálása pattogva,mert a cucc biza' nem ereszkedett a földre

Új hozzászólás Aktív témák
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
)