Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ez azért jobb....
mondjuk ez is csinált fegyó,nem én voltam,csak találtam... de 300 körüli sebzésű shotit én is találtam a Crawmerax-nál,viszont az sem savas.jellemzően az elementál gyengiti a "normál" sebzést...avagy a számérték kisebb lesz,mert az elementált kivonják belőle(hogy miért,a franc tudja...igyse ir ki egy csomó extra képességet sem,mint pl.a pattogó lövedék sem...csakhogy a paraszt ne tudja jól felmérni a fegyókat.ilyen cucc pl.a liquid orion sniper,aminek pattog a lövedéke ide-oda,vagy pl.vannak fegyók,sniperek,amik zoomnál a teljes tárat kilövik,stbstb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk ez is csinált fegyó,nem én voltam,csak találtam... de 300 körüli sebzésű shotit én is találtam a Crawmerax-nál,viszont az sem savas.jellemzően az elementál gyengiti a "normál" sebzést...avagy a számérték kisebb lesz,mert az elementált kivonják belőle(hogy miért,a franc tudja...igyse ir ki egy csomó extra képességet sem,mint pl.a pattogó lövedék sem...csakhogy a paraszt ne tudja jól felmérni a fegyókat.ilyen cucc pl.a liquid orion sniper,aminek pattog a lövedéke ide-oda,vagy pl.vannak fegyók,sniperek,amik zoomnál a teljes tárat kilövik,stbstb...)