Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a Drifterekkel hidd el,lvl61-en sem ildomos gyalogszerrel ujjat húzni...más kérdés,hogy igazából én eléggé sajnálom,hogy nem is kell...mert simán elmész mellettük és kész.ráadásul kifejezett csalás a dologban,hogy a nagy dög teherautón célkövető rakéta van,azzal nevetségesen könnyen kilőhetők...csináltak volna kisebb,de gyorsabb pókokat,többet,és megoldhatták volna,hogy kelljen bizonyos helyeken harcolni velük,pl.nem értem,miért nem csináltak egy autós arénát...egy helyszint,ahol csak autóval kellene pl.valami küldi kapcsán rendet rakni.amit megfejelhettek volna a multival is,sokan nyomtak volna autós párbajt,hisz ott nem számit,ki mivel van felszerelve vagy hanyas szintű,ez eléggé kihagyott ziccer.