Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
jaja,csak az más változat...csináltak párat...jó poén,hogy ezekhez a fegyverekhez kell a régi és az új willowtree is,mert az új nem eszi meg az adataikat,mert nem ismeri őket,a régivel először importálni kell,igaz pampog,de berakja...viszont a régivel csak lvl49-ig lehet,vagyis a 61-es is csak akkora lesz,mert az még nem kezeli a 49-61-es szintek új paraméterét,valamint hozzáadás és mentés után ott lesz a fegyó,de többet nem mutatja a régi willow...az új pedig utána mutatja,és abban fel lehet tenni lvl61-re.
http://blmodding.wikidot.com/hall-of-fame
innen lehet szert tenni ilyen "legális2 brutális dolgokra
mondjuk én csak ilyenre használom,mint a Crawmerax,avagy amikor pl.dokinak a savegame-t teszteltem,mert Knoxx is egy tár...de sima ellenfelek ellen annyira nem jó,mert az igazi nagy sebzést a mellékesen kilőtt projectile-k adják,amik cikkcakkban mennek,és izgő-mozgó kis katonákat nehéz vele eltalálni,sokkal jobb hatásfokú az 1150-es revolverem...ami pedig sima talált,jó poén,tegnap találtam a Crawmerax-nál még 2 olyat,2 lövetű,1100valamennyi sebzés,200% critical,4.3x zoom,és x4 savas...a nem chemical trooperek 1,max 2 lövés,1 lépegető 2-3 lövés
és sokkal hamarabb megvan,mint ezzel az izével,csak ugye fejre kell lőni.de sokkal gyorsabban halad az ember,berak fire wing-et a savasok ellen,semmi perc alatt fejenlő 3-4 katonát is,ha a madár után még marad chemical,azoknak meg 1-1 kis sorozat tüzes smg-ből és meg is van oldva a dolog...szoktam is jót röhögni,amikor párbajra hivnak ilyennel,mert a projectile-ok eleve viszonylag lassúak,a revolverrel 1 lövés gyakorlatilag bárki,olyan 3300 körül+25% a savas,tehát majdnem 4000 sebzést visz be 1 fejes,és azért annál nagyobb pajzs+életerő nincs senkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- ifi Audio Zen Blue V2 DAC
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- UTOLSÓ! Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk én csak ilyenre használom,mint a Crawmerax,avagy amikor pl.dokinak a savegame-t teszteltem,mert Knoxx is egy tár...de sima ellenfelek ellen annyira nem jó,mert az igazi nagy sebzést a mellékesen kilőtt projectile-k adják,amik cikkcakkban mennek,és izgő-mozgó kis katonákat nehéz vele eltalálni,sokkal jobb hatásfokú az 1150-es revolverem...ami pedig sima talált,jó poén,tegnap találtam a Crawmerax-nál még 2 olyat,2 lövetű,1100valamennyi sebzés,200% critical,4.3x zoom,és x4 savas...a nem chemical trooperek 1,max 2 lövés,1 lépegető 2-3 lövés