Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
ez ilyen...tessék összeszedni a fegyvereket,stb,és lesz pénz...de amúgyis,pénzt 1 mp csinálni editorral,de mit veszel belőle?
sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sokkal jobb fegyvereket lehet találni,mint amik az automatában vannak,a lőszer meg bagó...egyébként én megmondtam...
ami segithet,az egy jó corrosive resistance pajzs,nem árt,ha extreme,és fogod magad,phasewalk,mielőtt földre kerülnél,messzire fut,majd utána nem tüzel újra,csakha tele megint a phasewalk
ja,a pénzre...rutinos ember,ha ilyet csinál,előtte kimenti a save-t,aztán eldönti,megérte-e... pl.ha próbálkoztál 10x,de semmi,akkor akár nyugodtan vissza is másolhatod a save-t,és a pénzed is megmarad