- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
egyébként fegyóra érdekesség,hogy mennyire nem lehet megmondani,mit hol érdemes keresni:a legjobb,sötétnarancs smg-met,ami ammo regen-es,random effectes(Atlas Chimera),vagyis minden ellen jó,200 feletti sebzés,15-ös fire rate,gyors tárazás,asszem valami 89-es tár,90% körüli pontosság,és 2,4es zoom,a soldierrel találtam a playtrough2 legelején,az egyik,a kezdő útra kijövő nine toes-katona ejtette el...
ja és marha jól is néz ki,eleve jól fest a random effectnél a pulzáló narancssárga fény,ami a x4 effect miatt minden alkatrészen látszik...
egyébként a lentebbi linkelt oldalon vannak rendes,talált fegyverek is,szert is tettem egy "origi" 49-es eridianra
végülis igy jó poén,mert a modokat is úgy csinálom,hogy keresem a minél jobb fegyvereket,és csak azt cserélem ki bennük,ami létező kombináció egyébként,pl.a fentebbi sötétnarancs cuccosból csőcserével csináltam nagyobb sebzéssel,de 19,2-es tripla sorozatokkal operáló változatot(kicsi ellenfelek ellen jobb,bár a pontosság kisebb,de marhagyors 3 skuló,és az alap ellenek fekszenek is),és olyan variációt is,aminek a sebzése kisebb,de a pontossága nagyobb,jól jön "sniperkedni" vagy rögzitett fegyóállások ellen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként a lentebbi linkelt oldalon vannak rendes,talált fegyverek is,szert is tettem egy "origi" 49-es eridianra
végülis igy jó poén,mert a modokat is úgy csinálom,hogy keresem a minél jobb fegyvereket,és csak azt cserélem ki bennük,ami létező kombináció egyébként,pl.a fentebbi sötétnarancs cuccosból csőcserével csináltam nagyobb sebzéssel,de 19,2-es tripla sorozatokkal operáló változatot(kicsi ellenfelek ellen jobb,bár a pontosság kisebb,de marhagyors 3 skuló,és az alap ellenek fekszenek is),és olyan variációt is,aminek a sebzése kisebb,de a pontossága nagyobb,jól jön "sniperkedni" vagy rögzitett fegyóállások ellen. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)