- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Unreal engine 3-as gamekben szinte soha nincs AA gondolom nem véletlen...
(#24) dunc: Igen, megcsináltam az unlockolós questet, most már 1000% hogy vannak a játékban járművek, két félét is vezettem, ráadásul festeni is lehet őket, illetve kiválaszthatod a fegyverzetet. Viszont az irányítás sajnos elég ratyi, bár láttam már rosszabbakat is (Red Faction Guerilla, Godfather, Saints Row 2), de attól még nem mentség hogy egérrel kell kanyarodni, amivel ugye célozni is kéne... Azért még megnézem h van-e valami beállítás erre.
Tényleg frenetikus a játék, és borzasztóan addiktív is, alig bírtam kilépni h visszaírjak spanomnak msn-en két órát várt szegény, pedig mostanában nagyon keveset játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest