Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
válasz
arminlok
üzenetére
Szia! Még szép

Bunjin stílusban remekül meg lehet csinálni!!!!
A bunjin vagy literati (irodalmi) stílusnál egy vékony, viszonylag hosszú törzs erős, megtört kanyarokkal, ferdén beültetve kis, kerek, lapos edénybe, elegánsan és lendületesen emelkedik a magasba. Lomb csak a törzs felső harmadán van, az is viszonylag kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Philips Saeco GranAroma SM6580/00 2 év garancia
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- GALAYOU GALAYOU R1 kültéri WIFI 2K kamera napelemes akkumulátorral
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem én is "belevetem" majd magam a dologba. Van még júdásfa mag is.. szerintem azt is próbára teszem most. Köszi még egyszer. 
Nekem egy sem kelt ki.. De ha jól emlékszem van még pár szem mag, megpróbálkozom még azokkal. Ha van valami tipped a sikerhez akkor ne tartsd magadban.