- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Sok siekrt majd hozzá. Én jövőre japán fehérfenyőt akarok kikeltetni remélem azis ilyen sikeres lesz bár azt talán jobb lenne dugványozással mert ott fontos, hogy legkisebb levelüből legyen.
Valakinek arra nincs tippje honnan lehetne japán fehérfenyőt beszerezni? Faiskolára gondoltam még de aztán lehet hogy marad a mag csak néztem vaterán elég drága két db 850forintért ami még lehet ki se kel. Valamint azt is télen érdemes vetni?
-
arminlok
senior tag
Én úgy csináltam, hogy 1 napra beáztattam vizbe a magokat utána törlökendöbe tettem majd egy légmentesen lezárható tasakba papírtörlővel együtt és betettem a hűtőbe. Kb 1 hónapot volt bent utána február első hetében vetettem el. Vettem ilyen keltető közeget ami igazából szeirntem csak tőzegmoha a lényeg hogyha ráengedsz melegvizet akkor megduzzad ha ez megtörtént beleteszed a magot és ezt az egész cuccod teszed bele a cserépbe és öntesz földet köré alá fölé a magok kb 2-3 cm mélyen legyenek a felszíntől. Amit egy honappal vagy kettövel késöbb vetettem el azok nem keltek ki. Szerintem kell neki egy kis fagyhatás.
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
Üdv itt
Hát az az igazság, hogy magból mire igazi bonsai lesz az min. 15-20 év. Ezért Én "bonsai" magról nem is próbálkozom, meg hát amit bonsai mag néven árulnak az sajnos átverés. Ugyanis hiába bonsai fa mag termése, attól még nem lesz abból bonsai ha elülteted. Ha kiülteted szabad földbe ugyan úgy nagyra fog nőni. Próbálj meg tavasszal Yamadorit keresni, az egyedi is. Nekem van már juhar, puszpáng,selyemakác és gyertyán Yamadorim. Az tény, hogy lilaakácot magról ültettem, mert azt csak nagyon fiatal korában lehet alakítani, mert nagyon hamar elfásodik a szára. De sok sikert és kitartást kívánok. Esetleg bonsai fád már van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest