- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Az elején nekem is hozott kapásból ujakat de aztán valami nagyon nem tetszett neki A második kihajtás utáni lehullatáskor 3 levél maradt rajta mikor kihelyeztem az erkélyre de azok azóta is megvannak. ( a legelső lehulaltásnál maradék nélkül az összeset ledobta) Ebből következtetek arra, hogy az alacsony páratartalom magas hőfok és kevesebb napfény következménye volt ez de föleg a legelsőé. Teleltetni is kint fogom csak még nem tudom, hogyan, hogy ne fagyjon el. Én azt tanácsolom ha van lehetöséged ( erkély
) akkor tedd ki őket. De a kavicsos dolgot is megpróbálhatod ártani nem fog. A lényeg hogy a tálban lévö viz ne érintkezzen a földdel (ezért kellenek a kavicsok ).
-
arminlok
senior tag
Nekem a kínai szilnél volt ez decemberben kaptam akkor még erös sötétzöld levelei voltak de aztán lehullatta az összeset majd ujra hajtott és ezt megcsinálta mégegyszer most kitettem az erkélyre és ahogy nézem ezek jó erős levelek lesznek szerintem a páratartalomhoz van köze. (én még permeteztem is midnen nap kétszer de a panel légkör nem igazán tetszett neki, meg lehet a nonstop 25 fok se)
-
nyuszika0216
csendes tag
A kavics is remek ötlet, de mindig legyen elég nedves.A kavicsos-granulátum szerűség lehet akár akadama is. Ha vöröses barna színe van. Ha nem, akkor valóban csak apró kavics. Ha tudsz, majd tegyél fel képet a sárguló levelekről, mert ennek több oka is lehet. Illetve a talajról, így meg lehet nézni szükséges-e az átültetés.
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
A Borágófa melegigényes, örökzöld bonsai. Világos helyet és magas páratartalmat igényel, óvjuk a huzattól, hirtelen hőmérsékletingadozástól. Tavasztól őszig minimum 20 fokos hőmérsékleten tartsuk, télen se csökkenjen 16 fok alá. Vízigényes, talaját nedvesen kell tartani, de ne hagyjuk vízben állni, mert gyökérzete könnyen kirohadhat. Tápanyagutánpótlásra kéthetente, télen havonta egyszer van szüksége.
Nagyon szép, apró, fehér virágait szinte folyamatosan hozza, ha jól érzi magát környezetében.
A magas páratartalmat szobai üvegházba helyezéssel lehet a legjobban elérni. Fontos a rendszeres "szellőztetése". Ha erre nincs mód, naponta állott vízzel permetezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest