- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Szia!
Az kimaradt, hogy a vasarlas mar tobb honapja volt, gondolom az akklimatizalodas ennyi ido alatt mar vegbe ment.
A radiator az ablaknal van, a noveny viszont onnan kb 1.5 meterre, egy asztalon, a szoba kozepen.
Huzat nem eri. Az asztal miatt maceras lenne a spricceles, de beszerzek ala egy nagyobb talat akkor, amibe nem er bele a noveny, viszont allhat benne a viz. Ez talan segit a paratartalmon. -
Szia. Először is köszönöm a válaszodat. Pontokba szedve válaszolnék is rájuk:
1: Beltéri mindenféleképpen, se nem száraz a levegő, se nem nedves.
2: Az elsőből meg is válaszoltam, hogy nekem a mediterrán/sivatagi fajta való.
3: Ahogy leírtam ez a 2 fajta nagyon tetszik(mármint a kifejlett nagyobb egyedekre gondolok), csavart, és ami kalapos.
4: Az az én nagy bajom, hogy időm nincs egyáltalán, de tudom, hogy rá kéne szánnom magam elmenni 1-2 tenyésztőhöz.
5: Könyvolvasásra semmi időm sincs, nomeg utálok is könyveket olvasni
6: Megnéztem a fentebb linkelt 2 nagyobb oldalt, de nem láttam olyat, ami 7eFt alatt lett volna. Szeretném majdhogynem 0-ról(mondjuk 10cm) "felnevelgetni", és első körben olcsóbb kategóriát keresek(2-4eFt).
7: Van ezeknek olyan fajtájuk, ami kevesebb odafigyelést igényel?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest