Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Szia!
Az kimaradt, hogy a vasarlas mar tobb honapja volt, gondolom az akklimatizalodas ennyi ido alatt mar vegbe ment.
A radiator az ablaknal van, a noveny viszont onnan kb 1.5 meterre, egy asztalon, a szoba kozepen.
Huzat nem eri. Az asztal miatt maceras lenne a spricceles, de beszerzek ala egy nagyobb talat akkor, amibe nem er bele a noveny, viszont allhat benne a viz. Ez talan segit a paratartalmon. -
Szia. Először is köszönöm a válaszodat. Pontokba szedve válaszolnék is rájuk:
1: Beltéri mindenféleképpen, se nem száraz a levegő, se nem nedves.
2: Az elsőből meg is válaszoltam, hogy nekem a mediterrán/sivatagi fajta való.
3: Ahogy leírtam ez a 2 fajta nagyon tetszik(mármint a kifejlett nagyobb egyedekre gondolok), csavart, és ami kalapos.
4: Az az én nagy bajom, hogy időm nincs egyáltalán, de tudom, hogy rá kéne szánnom magam elmenni 1-2 tenyésztőhöz.
5: Könyvolvasásra semmi időm sincs, nomeg utálok is könyveket olvasni
6: Megnéztem a fentebb linkelt 2 nagyobb oldalt, de nem láttam olyat, ami 7eFt alatt lett volna. Szeretném majdhogynem 0-ról(mondjuk 10cm) "felnevelgetni", és első körben olcsóbb kategóriát keresek(2-4eFt).
7: Van ezeknek olyan fajtájuk, ami kevesebb odafigyelést igényel?Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi