- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
szia
hát iylenem még sose volt de metszeni szerintem bármikor lehet amikor úgy érzed hogy kicsúszik a kezeid közül annyira megindult
én minden fámat felülről öntözöm eddig szerették én idén rászoktam a marhatrágyára, azt teszek a föld tetejére havonta kicsit aztán majd víz leviszi
de nemtudom a te fád mit bír
de én nagyonsokáig nem trágyáztam csak évente átültettem őket igaz minden évbe így kicsit visszaestek de hát ez van
hát ha megnézed mennyi fényt igényel akkor ki kell rakni olyan helyre
én úg vettem észre kint a levelei is szebbek a fáimnakde pl a sima ficus amit mindenhol árulnak az meg nem szereti ha kiteszem
-
fravik
tag
Szia,
amit személy szerint ajánlani tudok, az Harry Tomlinson, Bonsai című könyve. Ebben van egy Serissa típusról pontosabb leírás, kérdés, hogy a Tiéd ilyen-e.
Amit ír a gondozásával kapcsolatban (Serissa foetida):
- napos, meleg helyet kedveli, min. 12 °C-ot kell biztosítani neki. Hideg levegőtől, huzattól óvni kell.
- vegetációs időszakban naponta kell öntözni, magas páratartalmat kell neki biztosítani (permetezés - kivéve virágzási időszakban)
- télen viszonylag szárazon tartsd a földjét
- télen havonta, növekedési időszakban kéthetente tápoldatozd
- kétévente kell átültetni kora tavasszal, normál talajkeverékbe
- az új hajtásokat vissza kell vágni egy vagy két levélpárra, az átültetés utánAz interneten találhatsz pontosabb és a Te fácskádra pontosan illő gondozási technikákat, de ezek kezdetnek biztosan jó kezdeti infok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest