- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
szia
hát iylenem még sose volt de metszeni szerintem bármikor lehet amikor úgy érzed hogy kicsúszik a kezeid közül annyira megindult
én minden fámat felülről öntözöm eddig szerették én idén rászoktam a marhatrágyára, azt teszek a föld tetejére havonta kicsit aztán majd víz leviszi
de nemtudom a te fád mit bír
de én nagyonsokáig nem trágyáztam csak évente átültettem őket igaz minden évbe így kicsit visszaestek de hát ez van
hát ha megnézed mennyi fényt igényel akkor ki kell rakni olyan helyre
én úg vettem észre kint a levelei is szebbek a fáimnakde pl a sima ficus amit mindenhol árulnak az meg nem szereti ha kiteszem
-
fravik
tag
Szia,
amit személy szerint ajánlani tudok, az Harry Tomlinson, Bonsai című könyve. Ebben van egy Serissa típusról pontosabb leírás, kérdés, hogy a Tiéd ilyen-e.
Amit ír a gondozásával kapcsolatban (Serissa foetida):
- napos, meleg helyet kedveli, min. 12 °C-ot kell biztosítani neki. Hideg levegőtől, huzattól óvni kell.
- vegetációs időszakban naponta kell öntözni, magas páratartalmat kell neki biztosítani (permetezés - kivéve virágzási időszakban)
- télen viszonylag szárazon tartsd a földjét
- télen havonta, növekedési időszakban kéthetente tápoldatozd
- kétévente kell átültetni kora tavasszal, normál talajkeverékbe
- az új hajtásokat vissza kell vágni egy vagy két levélpárra, az átültetés utánAz interneten találhatsz pontosabb és a Te fácskádra pontosan illő gondozási technikákat, de ezek kezdetnek biztosan jó kezdeti infok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest