- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nauro
aktív tag
Sziasztok.
Még télen kaptam egy Serissa címkés bonsait, ami sajnos elfagyott. Viszont a törzse mellett kinőtt egy új hajtás, amit most már fél éve nevelgetek. Kérdésem az lenne, mikor érdemes őt metszeni, valamint ilyen fiatalon hogyan érdemes öntözni, tápanyagozni? Azt olvastam már, hogy egy éves kora után érdemes kirakni szabad levegőre a gyorsabb növekedés érdekében.
Kép a jelenlegi formájáról
Köszönöm a tippeket -
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy bonasai fácskát. A címkén Serissa felirat volt. A mellékelt 3 mondatból valószínüleg nem fogom életben tartani, ezért szükségem lenne bővebb információkraTudtok ajánlani valami jó irományt, ami segítene nekem a gondozásban? Esetleg ha ismeritek a típust egy két tippet elfogadnék, teljesen kezdő vagyok a témában.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bluering Libra irodai forgószék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest