- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Szia. Először is köszönöm a válaszodat. Pontokba szedve válaszolnék is rájuk:
1: Beltéri mindenféleképpen, se nem száraz a levegő, se nem nedves.
2: Az elsőből meg is válaszoltam, hogy nekem a mediterrán/sivatagi fajta való.
3: Ahogy leírtam ez a 2 fajta nagyon tetszik(mármint a kifejlett nagyobb egyedekre gondolok), csavart, és ami kalapos.
4: Az az én nagy bajom, hogy időm nincs egyáltalán, de tudom, hogy rá kéne szánnom magam elmenni 1-2 tenyésztőhöz.
5: Könyvolvasásra semmi időm sincs, nomeg utálok is könyveket olvasni
6: Megnéztem a fentebb linkelt 2 nagyobb oldalt, de nem láttam olyat, ami 7eFt alatt lett volna. Szeretném majdhogynem 0-ról(mondjuk 10cm) "felnevelgetni", és első körben olcsóbb kategóriát keresek(2-4eFt).
7: Van ezeknek olyan fajtájuk, ami kevesebb odafigyelést igényel?Köszönöm!
-
Üdv. Szeretnék én is egy saját bonsai fát.Jártam ma a Bauhaus-ba és láttam kicsiket 3500 körül, gondolom ez korrekt ár, nem is ez lenne a kérdésem. Hanem, hogy most nézegetem neten és van vagy 100 fajta. Egyik tekeredik, másik nem, van ami kalapos, és úgy néz ki, mint az Avatar-ból az élet fája. Namost honnan tudjam én, hogy a kicsiből melyik lesz, ha "felnő"?
Van aminek alul vastag gumója van, van aminél nem látszik. Van ami nagy levelű(az nem tetszik), vagy ami kicsi, van ami fenyő jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 Hours of Le Mans
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest