- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadsághíd
újonc
Sziasztok, nagy örömömre találtam ezt az oldalt, mert szeretnék egy saját bonsai-fát nevelni. Kaptam egy óriási babot, ami kb 8cm!!! volt, az illető szerint nagyon nehéz belőle bonsait csinálni, de megéri, mert gyönyörű lesz... ez a mag mangóból van. Tehát mangó bonsaiom lenne. Elültettem, és láss csodát 20 nap múlva ki is bújt, de ez a hajtás naponta növekszik
Hogyan lesz ebből nekem mini fám???
, hisz már most van vagy 10 cm, megjelent rajta 3 kis hajtás is, megpróbálom nektek lefényképezni, hogy hogy is néz ki, és felteszem majd nektek ide. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!!! Alkalmazkodik majd a cserép nagyságához? Ezért nem fog 5M-esre megnőni, csak 1,5 M-esre? Vagy miért lesz ebből nekem "csak 1,5 méteres fácskám" a lakásomban???
Segítsetek légyszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest