- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Henry1990 #26682 üzenetére
Igen, sajnos ez annak az elojele.
Elore szolok, rohadtul nem olcso mulatsag. Nem tudom, hogy foglalkozik e valaki felujitassal, az biztosan olcsobb lenne.
mas: Ma kirandulni voltam a Peak District-en, szep nemzeti park, szuk, kacskaringos hegyi utakkal. Vegre kicsit megkuldhettem az autot, mar nem voltak az utakon hazafele, kemeny 40km-en keresztul kanyar kanyar utan, kisebb egyenesekkel. Ember, el vagyok amulva, mit fognak ezek a Pilot S Sport-ok...
Olyan kanyarba eresztettem be az autot olyan sebesseggel, hogy meg en is kicsit megfeszultem, hogy ez lehet sok lesz.(belathato volt hogy jonnek e szembe, azert kockaztattam meg) Es meg csak meg sem csuszott, meg sem nyikkant. Hajtu kozepen 70-nel kettesben padloztam, es semmi DSC lampa, semmi orrtolas, gyonyoruen kapaszkodott. Odafele nyugisan mentem, 6,2l -es atlaggal 180km-en, visszafele csak ezt a szakaszt lemertem, 11,4l -t irt a comp. Pedig satufek, padlogaz volt vegig, ahol lehetett, 2-3-4. fokozatokat hasznalva. A fekek faradhattak el a vegere kicsit, bar erzesre nem volt gond, de elkezdtek bugni erosebb lassitasnal.(legtobbszor 140-150-rol kellett 70-100-ra lassitani)
Ilyenkor jovok ra, hogy erre valo ez az auto, nem bevasarolni, meg 112-vel totyogni, ahogy gyakran csinalom. Csak ugye nincs hol, meg a rendorbacsinak sem akarom atadni a jogsimat, meg egy vagon penzt. Orult a gep, agyabeteg, es teljesen folosleges a kozutakra ez az ero, de megkockaztatom, hogy meg a 330D is siman ebbe a kategoriaba sorolhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Stellar Blade - Hivatalosan is bejelentették a PC-s kiadás premier dátumát
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest