- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
FireKeeper #4546 üzenetére
Amazon játszik?
Hát a Tronsmart T2 elég vérszegény, a Tronsmart Mega hiába hangos csunnyában szól mint a T6-os ami nekem van. Nekem a T6-os elég elég sok basszust torzít.
Oluv elégé szídta, de egyik forumtárs leírta mi a torzítás oka.Oluv 1 hónapja rakott fel egy videót erről "Tribit XSound Go" 36 Euro.
https://www.amazon.de/Tribit-Lautsprecher-Kabelloser-Wasserdicht-eingebautem/dp/B078S4P3J9/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&linkCode=sl1&tag=oluv-21&linkId=d2376ba8ce12f2b8fed777ce45c6f4d0Ha ezekkel nézzük az ár-érték arányt szerintem lekörözni a Tronsmartokat.
-
haris
őstag
válasz
FireKeeper #4544 üzenetére
10k alatt talán egy ilyen Xiaomi
vagy 12-ért Tronsmart Mega ugyanott.Esetleg a Tronsmart Element T2 is jó lehet, jóval olcsóbb mint az előző kettő. Itt egy teszt - bemutató is van róla.
Szerintem.
-
Jarod1
veterán
válasz
hamis, itthon is látni néhány hirdetőt, charge2 ként próbálják elsózni...
-
Krill77
őstag
válasz
Hamisítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest