Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
indigo #13248 üzenetére
Köszi, sajna torrent ügyben gyenge kezdő vagyok, a Pirate dobott egy találatot, de abban egy flac állomány van és nem vágom, hogy az jó vagy valami manipulált cucc. Inkább kihagyom.
Találtam itt egy cikket, csatolva pár pink, white és brown állománnyal, ráeresztem ezeket.Szerk:
Esetleg tudja valaki, hogy a "brown_noise_stereo_+60Hz" állomány kell nekem?
Két playlist van, az egyikből hiányzik ez az állomány, csak "brown_noise_stereo" van benne.#13249 Aureal
Szintén köszi, legalább látom már van választék. -
toeki
senior tag
Az, hogy mi van a csomagolásra írva nem igazán érdekli a vámosokat, ha eljárás alá vonják akkor megnézik mennyi a piaci ára, amennyiben vámhatár feletti akkor csak úgy úszod meg ha számlával igazolod h olcsóbban vetted.
Ez a gift és kevesebb értéket íratunk a csomagra jópár éve nem játszik már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest