- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13250 üzenetére
" ... torrent ügyben gyenge kezdő vagyok ... de abban egy flac állomány van és nem vágom, hogy az jó vagy valami manipulált cucc." - meg ne sértődj, de az audio formátumokat illetően sem ártana egy "után képzés".
Szlóval a flac nem, hogy nem rossz, de ha már bejáratásról beszélünk, és arra van egy ilyen "céleszköz", akkor azt érdemes a lehető legjobb minőségben használni.
Az, hogy ez most mennyit számít egy tetszőleges - ráadásul bluetooth-os - hangszóró esetén, az véleményes. Ha van kéznél, ártani biztos nem árt, ill. szvsz. meggyorsítja a bejáratást, de persze lehet nélküle élni.#13252 Zοltta
"Az aktuális Firmware 37.38" - nem ajánlotta fel a 39.39-et?
"Töltetni ki ,hogy szokta ... " - ha lemerül, akkor rádugom a töltőre és feltöltöm.Nem szoktam bohóckodni azzal, hogy megpróbálom 80% körül lehúzni a töltőről.
#13256 Lami66
"Egy ilyen hangszóró nem igazán megy 50 Hz alá." - mintha lenne olyan is ami a sub-okat mozgatja meg. Azt nyilván felesleges egy akármilyen bt.-s hangszóróra ráküldeni. Itt szerintem inkább az a lényeg, hogy az adott hangszóró teljes frekvenciatartományában kicsit "át legyen mozgatva". Az, hogy ez a valóságban mennyi pluszt hoz, nos az erősen fül, és hangszóró függő.#13257 carl18
"Nekem a D Fine Plus is direkt volt hogy 50% hangerő mellet ... "
Valahol azt olvastam, hogy 40% fölé nem nagyon érdemes menni a bejáratás alkalmával. Valamint ezért is lehet hatékonyabb egy ilyen előre elkészített audio anyag, mert nem kell bömböltetni a hangszórót ahhoz, hogy "komolyabb munkát végezzen". -
hkari
őstag
válasz
Szerintem mindegy. Úgy gondolom, hogy a lényeg az hogy mozogjon a membrán. Hallgass rajta olyan zenét amit szoktál és úgy sejtem hogy az is elég.
-
válasz
Azt gondolom, ezeket a bejárató hanganyagokat nem a 30 ezres bluetooth hangszórókhoz optimalizálták, hanem a többször ennyibe kerülő valódi hi-fi hangszórókhoz, hangfalakhoz. Biztosan van bejáródás jelenség az olcsóbb hangszóróknál is, de (szerintem) azoknál a bejáratást a normál zenehallgatás ugyanúgy elvégzi. Normál használat mellett, szerintem ember meg nem mondja, hogy két bluetooth hangszóró közül melyik lett bejáratva x ezer Ft-os speciális hanganyaggal és melyik a Megadance rádióval. Még akkor se, ha magas bitrátájú lossless zenét nyomat Astell&Kern dap-on a bejáratás után.
Persze ettől függetlenül nyugodtan lehet ezeket a speciális hanganyagokat bluetooth hangszóróhoz is használni. Mondjuk a 20-50 Hz-es tartományban semmi javulást nem fog érezni senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest