Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
civicfan
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Én a hangszórók közül ami a legjobb volt és most újra van az a Focal K2 Power, erősítőben Audison-om van! Gondoltam hogy a BT mobilról nem olyan minőségi! Ezért keresek valami vezetékes megoldást! De sajnos aktív hangfal meg internetes rádió topik meg még nincsen!
A Como Audio internetes rádióit ismeri valaki? -
civicfan
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Csak tippeltem hogy fogad-e pendrive-ot! Azért vadászok a húzósabb árkategóriában, mert ez idáig autóhifivel foglalkoztam, és hát sok sok pénz ráment! Volt sok erősítőm és szettem is, és ugyanezt a hibát hogy "cserélgetni, cserélgetni jobbra, még jobbra, stb" nem akarom!
Ez a Klipsch meg tetszetős, de lehet Audio Pro lessz meg valami Ipod dokkoló vagy internet rádió távirányítós, ha van ilyen! -
hkari
őstag
válasz
Multibit
üzenetére
Akusztikus zenére és jazz-re szerintem nagyon nem jó irány az Xtreme. Ha még ráér kicsit, akkor várj meg pár tesztet az Earfun UBOOM L-ről, mert ígéretesnek tűnik.
A videóban össze is van hasonlítva a Denonnal.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Multibit
üzenetére
Oluv neve mond valamit? Akár igen, akár nem, szerintem keress rá a nemrég általa bemutatott Uboom L -re a YT-n. Sajnos az Envaya -val éppen nem kóstolja össze (de a Patreon-os oldalán még lehet azzal is megteszi), de elmondása szerint annál is jobb (sajnos picit nagyobb is).
#13720 mckay
Én inkább két Uboom L -et vennék ... -
válasz
Multibit
üzenetére
Akkor nem lenne elég egy akku csere? Ha már garanciásan is ilyen pocsék az akkuja, akkor az valahol nagyon sokáig nullára volt merülve ami egyáltalán nem használ a litium akkuknak. Videók alapján nem egy nagy vaszisztdasz akkut cserélni.
Nálam az önmerülés észlelhetetlen, mert szinte minden nap használjuk. Van, hogy egy töltés nem is elég egy napra mert reggeltől estig azon hallgatjuk a rádiót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő