- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
civicfan
tag
Helló! A bluetooth hangszórókat milyen hordozható lejátszóval (walkman) érdemes használni? Illetve érdemes-e venni valamilyet, vagy jó a mobilteló? Vagy jobb a telónál?
-
civicfan
tag
válasz
Multibit #13804 üzenetére
Én a hangszórók közül ami a legjobb volt és most újra van az a Focal K2 Power, erősítőben Audison-om van! Gondoltam hogy a BT mobilról nem olyan minőségi! Ezért keresek valami vezetékes megoldást! De sajnos aktív hangfal meg internetes rádió topik meg még nincsen!
A Como Audio internetes rádióit ismeri valaki? -
civicfan
tag
válasz
Multibit #13801 üzenetére
Csak tippeltem hogy fogad-e pendrive-ot! Azért vadászok a húzósabb árkategóriában, mert ez idáig autóhifivel foglalkoztam, és hát sok sok pénz ráment! Volt sok erősítőm és szettem is, és ugyanezt a hibát hogy "cserélgetni, cserélgetni jobbra, még jobbra, stb" nem akarom!
Ez a Klipsch meg tetszetős, de lehet Audio Pro lessz meg valami Ipod dokkoló vagy internet rádió távirányítós, ha van ilyen! -
civicfan
tag
Helló!
Kezdő vagyok ebben a témában, egy jó hangú asztali hangfalat keresek, de nem tudom mit!
Amiket kinéztem az Audio Pro bt5, d1 Dynavoice cl15 Klipsch One, Three
Legjobb a Three volna, mert van távirányítója és pendrive-ot fogad
Most egy JBL Ipod dokkolóm (400p) van, de nyugdíjazni fogom!
Egy 20 m2 szobába lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest