Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
civicfan
tag
Helló! A bluetooth hangszórókat milyen hordozható lejátszóval (walkman) érdemes használni? Illetve érdemes-e venni valamilyet, vagy jó a mobilteló? Vagy jobb a telónál?
-
civicfan
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Én a hangszórók közül ami a legjobb volt és most újra van az a Focal K2 Power, erősítőben Audison-om van! Gondoltam hogy a BT mobilról nem olyan minőségi! Ezért keresek valami vezetékes megoldást! De sajnos aktív hangfal meg internetes rádió topik meg még nincsen!
A Como Audio internetes rádióit ismeri valaki? -
civicfan
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Csak tippeltem hogy fogad-e pendrive-ot! Azért vadászok a húzósabb árkategóriában, mert ez idáig autóhifivel foglalkoztam, és hát sok sok pénz ráment! Volt sok erősítőm és szettem is, és ugyanezt a hibát hogy "cserélgetni, cserélgetni jobbra, még jobbra, stb" nem akarom!
Ez a Klipsch meg tetszetős, de lehet Audio Pro lessz meg valami Ipod dokkoló vagy internet rádió távirányítós, ha van ilyen! -
civicfan
tag
Helló!
Kezdő vagyok ebben a témában, egy jó hangú asztali hangfalat keresek, de nem tudom mit!
Amiket kinéztem az Audio Pro bt5, d1 Dynavoice cl15 Klipsch One, Three
Legjobb a Three volna, mert van távirányítója és pendrive-ot fogad
Most egy JBL Ipod dokkolóm (400p) van, de nyugdíjazni fogom!
Egy 20 m2 szobába lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest