- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Véreshurka #9046 üzenetére
Hány éve vetted a Dockint? Sima "D" logó van az elején?
Nekem is a sima D Fine van de itt már nincs beszéd hang. A régieknél még 2017 rendelkeztek ilyennel emlékszem.
Hála az Earfun Go se beszélget. Ugyan az a bekapcsoló hangja mint a Tronsmart T6-nak.
Tegnap este még hallgattam 1 órát lefekvés előtt. A Charge 2+ mellé oda raktam hogy mit nyújt ellene. Komolyan leszólja a JBL Charge 2+-t. Sokkal kiegyensúlyozottabb a hangja, a JBL hangja tök üres ( Pedig eredeti) Az Earfunhoz képest. Talán a JBL Baszusa a membrán felület végett teljes hangerőn erősebb. De Közép, magas tartományba, vagy az összesitett hangzásban az Earfun mindenkép nyerő.
Minden esetre örülök az Earfunnak, ilyen kis hangszóróból ilyen hangzást. Az biztos JBL logóval sokkal drágábban adnák...
Hasonlóan jól szól mint a Dockin D Fine, szép dinamikus. Unokaöcsém elsőnek azt hitte a Dockin van nálam ameddig fél hangerőn hallgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged