- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Véreshurka #9046 üzenetére
Hány éve vetted a Dockint? Sima "D" logó van az elején?
Nekem is a sima D Fine van de itt már nincs beszéd hang. A régieknél még 2017 rendelkeztek ilyennel emlékszem.
Hála az Earfun Go se beszélget. Ugyan az a bekapcsoló hangja mint a Tronsmart T6-nak.
Tegnap este még hallgattam 1 órát lefekvés előtt. A Charge 2+ mellé oda raktam hogy mit nyújt ellene. Komolyan leszólja a JBL Charge 2+-t. Sokkal kiegyensúlyozottabb a hangja, a JBL hangja tök üres ( Pedig eredeti) Az Earfunhoz képest. Talán a JBL Baszusa a membrán felület végett teljes hangerőn erősebb. De Közép, magas tartományba, vagy az összesitett hangzásban az Earfun mindenkép nyerő.
Minden esetre örülök az Earfunnak, ilyen kis hangszóróból ilyen hangzást. Az biztos JBL logóval sokkal drágábban adnák...
Hasonlóan jól szól mint a Dockin D Fine, szép dinamikus. Unokaöcsém elsőnek azt hitte a Dockin van nálam ameddig fél hangerőn hallgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- PlayStation 5
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest